Newsletter

Send Your e-mail address to receive info about workshops.

 
 

 
 
 
 

Ho'oponopono traditional


Ho'oponopono traditional
vindecarea relatiilor in traditia hawaiiana
Bucuresti 11-13.10.2016


Ho'oponopono traditional nu este un ritual unic sau o rugaciune. In mod traditional, Hooponopono presupune o cunoastere psihologica si spirituala profunda a naturii si reactiilor umane. Ho'oponopono include abilitatea de a vindeca traumele si legaturile toxice, de a conduce spiritele celor care au murit si de a vindeca traditiile toxice din familie. Ho'oponopono ajuta oamenii sa relationeze armonios cu membrii familiei, prietenii si colegii de munca. Predarea si folosirea tehnicilor de Ho'oponopono cer maturitate si responsabilitate, cer de asemenea o inima deschisa.

Pe parcursul vindecarii prin ho'oponopono ne ghidam dupa regulile Iubirii Aloha si asezarii lucrurilor in ordine Pono. Procesul poate fi scurt sau poate dura multe luni si multi ani. In traditia hawaiiana ho'oponopono se facea cu scopul de a vindeca Relatia, nu o emotie sau o singura persoana. In felul acesta ambele persoane puteau sa se intalneasca si sa interactioneze din nou cu incredere si bucurie.

Terenia Kaczura spune:

"Nu va ganditi doar la voi insiva atunci cand vindecati o relatie, ci la toti descendentii vostri, la copiii copiilor vostri, la ce ati vrea sa le transmiteti mai departe din viata voastra..."


Seminar Ho'oponopono I

Este primul dintre cele trei seminarii legate de sănatatea emotională si relatională. Acesta ne prezintă stravechiul concept hawaian de vindecare bazată pe iubire, adevăr si actiuni corecte, care este diferit de orice solutie egocentrică a culturii occidentale. În cadrul primului seminar ne vom concentra asupra simptomelor psihosomatice, a fricii, urii, tristetii si a sentimentului de vinovătie. Următoarele două ateliere se vor axa pe vindecarea problemelor cu părintii, copiii si partenerii.

duration: Vineri 17.30 - 21.30, Sambăta 10.30- 20.30, Duminica 10.30 - 19.30

place: Bucuresti (exact place will be given to people, who registered earlier via sms or email)

cost: 250 Euro; while registering with your friends - discount!

For people who register before 02 November - 50% price of last attended seminar Generations.

For all who want to help in organising seminar - please contact us for details.

For participants of seminars are organized expeditions to Hawaii, Nepal, Sarmisegetuza Regia

Informatii suplimentare:

email: tm.aloha@gmail.com
telefon: +48 602 758 295 (engleză)
telefon +40 752 576 129 (română)

"Tradițiile Samanice- Ho'oponopono traditional", copyrights 2016 CCRC.TM
Home •  Training •  Hawaii Expedition •  Articles •  News •  Links •  Disclimer •  Disclosure •  Cooperation •  Contact • 
Traditional Hooponopono - Hawaiian Studies                                  Hawaiian Traditional Hooponopono - copyrights © by CCRC.TM, all rights reserved 1992 - 2016
email: info@e-hooponopono.com
.